Lageveldloop by night

De volgende ‘AVT Lageveldloop by night’ vindt plaats op maandag 30 december 2019.

Tussen Kerst en Oud&Nieuw even sportief bezig zijn? Maandagavond 30 december 2019 is er weer een AVT Lageveldloop by night! Een gezellige FUNrun in het donker. Kom in een ongedwongen, gezellige sfeer genieten van hardlopen (of wandelen) in het donker op recreatiepark Het Lageveld.

Deelnemers kunnen kiezen uit één ronde van 2,5km of twee rondes (totaal 5km). Kinderen – onder begeleiding van een volwassene – zijn ook van harte welkom. START FUNrun om ca. 19.30 uur.

Kosten:
Voorinschrijving:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 5,-.
Kinderen tot 12 jaar € 2,50.
Na-inschrijving (op de dag zelf):
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 6,-.
Kinderen tot 12 jaar € 3,-.

Let op! Het is een FUNrun, dus absoluut geen wedstrijd. Dit ook in verband met de veiligheid in het donker. Verlichting is verplicht (hoofdlamp, lampjes om armen / benen / enkels, etc.). Er is GEEN tijdregistratie.

Verslag Lageveldloop by night 2018:

Lageveldloop by night sportieve afsluiter van het jaar 2018!
Vrijdagavond 28 december 2018 was Het Lageveld hét decor van de Lageveldloop by night. De Lageveldloop by night is een unieke belevingsloop tussen Kerst en Oud&Nieuw en inmiddels een traditie geworden. Hardlopen (of wandelen) in het donker op Het Lageveld, over het strand, de heuvels en door het bos. Géén wedstrijd, maar een gezellige funrun. Voor de deelnemers een bijzondere ervaring!

Alle ingrediënten waren aanwezig: perfect weer, lichtjes, enthousiaste deelnemers en een mooi (donker) parcours! Om 18.45 uur kwamen de eerste lopers binnen in Paviljoen Het Lageveld om zich in te schrijven. Deelnemers konden kiezen om 1 of 2 rondes van 2,5 km te lopen. De meeste lopers hadden zich mooi uitgedost met leuke lampjes. Om 19.30 uur klonk het startschot en gingen de lopers van start. Een prachtig gezicht hoe de verlichte lopers zich in één lijn voortbewogen over het donkere en mysterieuze parcours van Het Lageveld. Na de loop was er gelegenheid om gezellig na te borrelen in Paviljoen Het Lageveld.

Bekijk hieronder een impressie van de loop.