ZorgSaam Lopers Company

Vanaf het seizoen 2017 – 2018 is Zorgsaam Lopers Company onze nieuwe hoofdsponsor.
Hieronder stellen zij zich graag aan u voor:

ZorgSaam Lopers Company, dé nieuwe running specialist voor Twente en Salland!

Wij zijn de trotse hoofdsponsor van de Lageveldlopen en wensen de deelnemers en organisatie veel succes bij deze prachtige en afwisselende lopen!

Wij stellen ons graag even voor!
ZorgSaam Lopers Company is de nieuwe en unieke specialist voor de Twentse en Sallandse hardlopers, trailrunners en wandelaars. Wij zijn gevestigd in een zeer sportieve loopomgeving namelijk tussen de Regge en de prachtige Sallandse Heuvelrug én op het sportpark De Voordam in Hellendoorn.

Waarom uniek?
Het unieke aan onze winkel is dat wij samen met de fysiotherapeuten, de sportpodotherapeut en de sportdiëtisten van ZorgSaam in hetzelfde pand werken en onze specialistische kennis met elkaar delen zodat we u nog beter kunnen informeren en adviseren. Onze verkoopadviseurs zijn zo opgeleid dat zij snel uw eventuele loopproblemen signaleren en specialistische kennis van de therapeuten kunnen inschakelen. Wij streven ernaar om, met de juiste zorg en aandacht, sámen met de loper te kunnen beslissen wat de meest geschikte schoen is om plezierig en blessurevrij te kunnen lopen.

Waarom is ZorgSaam gestart met een running en wandel winkel?
Door onze jarenlange ervaring met loopblessures in onze fysiotherapie en podotherapie praktijken hebben wij gezien dat er vaak op verkeerd schoeisel wordt gelopen. Immers 40% van de loopblessures ontstaan door verkeerd schoeisel…. Dit is de reden dat wij gestart zijn met deze winkel en bieden hier een ruim assortiment schoeisel aan voor hardlopers, trailrunners en wandelaars van de bekende en gerenommeerde merken als Asics, Brooks, Saucony, New Balance, Mizuno, Hoka One One, Salomon, Lowa en Hanwag.

Hoe komen we tot de juiste schoen?
Voordat u de juiste schoen aan uw voeten heeft wordt er eerst een uitgebreide analyse gedaan. Deze analyse duurt ongeveer 45 minuten en start met een intake waarin u wordt gevraagd naar uw loopverleden, -heden en uw -toekomst zodat onze verkoopadviseurs een beeld krijgen wat uw wensen zijn. Daarna zullen er een aantal testen worden afgenomen, uw oude schoenen worden gecheckt en middels een high-speed videoanalyse wordt bekeken welke schoen het beste bij u past!

Óns motto? Wie de juiste schoen wordt aangemeten, trekt hem graag aan!

http://www.zorgsaamloperscompany.nl

Recente tweets: @lageveldlopen